MENÜ

Blog

ARA

28

2020
AirMagnet Survey: Kayıt, Kurulum, Lisanslama

AirMagnet Survey'i kullanmaya başlamak için bir My AirMagnet hesabını kullanarak ürününüzü kaydolmanız, yazılımı yükleyerek kurulum ve yazılımınızı lisanslamanız gerekir.

Aşağıdaki 3 başlık süreç hakkında bilgi vermektedir:

  1. Adım: Kaydolma
  2. Adım: Kurulum
  3. Adım: Lisanslama

Kaydolma

  1. Başlamadan önce aktif bir internet bağlantısı olduğundan emin olun
  2. Ürün seri numaranızı hazır bulundurun (örn. A4018-nnnnnnnn) Bunu, ürünün plastik zarfındaki veya satışlardan aldığınız e-postadaki bilgilerde bulabilirsiniz.
  3. https://airmagnet.netally.com/my_airmagnet/public/registered_products/ adresini ziyaret edin.
  4. Ürün seri numaranızı girin ve bir MAC adresi seçeneği seçin. Ürüne bağlı olmasını istediğiniz MAC adresini biliyorsanız, kutucuğu işaretleyin, aksi durumda kutucuğu işaretlemeyin çünkü kurulum sırasında bunu ayarlayabilirsiniz.
  5. Bir My AirMagnet hesabı seçeneği seçin. Hesabınız varsa, ilk seçeneği seçin; hesabınızda oturum açmak için NEXT’i tıklayın, aksi takdirde, ikinci seçeneği seçerek bir hesap oluşturun.
  6. İletişim bilgilerinizi verin (lütfen kısaltmalar kullanmayın), ürün seri numarası ve seri anahtarı.
  7. Kayıt İşlemini tamamlamak için Submit'e tıklayın; bir onay e-postası alacaksınız. Not: My AirMagnet hesabı, yazılım yüklemeleri, en son sürümler ve lisans dosyalarına erişme gibi avantajlar sağlar; MAC adresini de sıfırlayabilir ve buradan destek istekleri gönderebilirsiniz.

Yazılımı Yüklemek

  1. Ürününüzü kaydettirdikten sonra, https://airmagnet.netally.com/my_airmagnet/ adresinden My AirMagnet hesabınıza giriş yapın.
  2. Ana sayfada, yazılımın indirildiği sayfayı ziyaret etmek için sol üstteki yeşil 'Yazılım İndirmeleri' butonuna ya da sol kenar çubuğundaki 'Kayıtlı Ürünler / İndirilenler' bağlantısını tıklayın.
  3. Listeden ürününüzü bulun ve ardından yazılımı bilgisayarınıza indirmek için indirilenler sütunundaki klasör simgesini tıklayın.

Kurulum

Yüklemeden önce lütfen aşağıdakilerden emin olun:

  1. Kullandığınız bilgisayar / tablet minimum sistem gereksinimlerini karşıladığından,
  2. İşletim sistemini VMWare üzerinden çalıştırmadığınızdan,
  3. Windows'a yerel ağ yöneticisi olarak oturum açtığınızdan.
  4. İndirdiğiniz yükleyiciyi bulun ve çalıştırın.
  5. Tüm varsayılanları kabul edebilirsiniz. Finish butonunu ekran gördüğünüzde kurulum tamamlanmıştır.

Lisanslama

Ürün yüklendikten sonra, lisanslamak için yazılımı başlatmalısınız. Uygulamayı başlatmadan önce lütfen WiFi adaptörünüz için sürücülerin kurulu olduğundan emin olun. Proxim 8494 adaptörü kullanıyorsanız, Proxim 8494 sürücüleri burada bulabilirsiniz: C:Program Files (x86)AirMagnet IncAirMagnet SurveyorUSBabgnDriverInstallersetup.exe Netscout D1080 sürücüsi ise burada: C:Program Files (x86)AirMagnet IncAirMagnet SurveyorNTCTUSBDriverInstallersetup.exe

1. Uygulamayı başlatın. Bir 'Lisans Bulunamadı' mesajı alacaksınız; Tamam'ı tıklayın,
2. Lisans indirmek için en iyi seçeneği belirleyin; NEXT’e tıklayın.
3. Aşağıdaki gibi lisanslama seçeneğini seçerek ve NEXT’e tıklayın:

  1. Ürünü bilgisayara lisanslamak istiyorsanız en iyi seçenek üstteki seçenektir(ürünü yalnızca bu bilgisayarda kullanacaksınız); Bir sonraki ekranda Ethernet adaptörünü seçmelisiniz.
  2. Ürünü desteklenen bir WiFi adaptörüne lisanslamak istiyorsanız alttaki seçeneği seçerek, ürünü birden fazla bilgisayarda kullanabilirsiniz (ancak uygulamayı kullanmak için belirli bir WiFi adaptörü mevcut olmalıdır)

4. Ürün seri numaranızı ve anahtarınızı alanlara girin ve açılır menüden doğru MAC adresini seçin. Önceki ekranda en üstteki seçeneği seçtiyseniz, Ethernet adaptörünü seçersiniz. Alt seçeneği seçtiyseniz, WLAN adaptörünü seçin. NEXT'i tıkladığınızda lisans indirilir.
5. Yükseltme için başka bir ürün seri numaranız varsa, başka bir lisans yüklemeniz istendiğinde Evet'i seçin; çoğu durumda (A4018 lisansı ile), Hayır'ı seçin. Survey şimdi başlamalı ve uygulamayı kullanabilirsiniz.