MENÜ

Blog

ARA

28

2018
Bir araç mı yoksa oyuncak mı istiyorsunuz?



By David Akerson, Tektronix

Geçenlerde potansiyel müşterilerimizden biriyle, RF spektrum analizi ihtiyaçları ve taşınabilir spektrum analizörlerimizin yetenekleri hakkında bir sohbetimiz oldu. Yüksek hızlı tam aralıklı taramalar, rakip taşınabilir çözümlerden 10 kat daha hızlı tarama yapan kısa bant, %100 POI ile kısa ve geçici sinyallerin gerçek zamanlı yakalanması ve anında veya analiz sonrası için gerçek zamanlı ham verileri yakalama - yayınlama yeteneklerinin yanı sıra, en çok konuşmak istediği nokta sağlamlıktı.

Amaçlanan uygulama için çeşitli sert hava koşullarında çalışabilecek bir çözüme sahip olmak önemlidir. Müşterimizin sağlamlık konusundaki soru işaretlerini gidermek adına, mühendislik ekibimizin Tektronix RSA500 Serisi Spektrum analizörü için ortaya koyduğu bazı teknik testlerin video görüntülerini sundum. Videoları izlediğinde bunun bir oyuncak olmadığına inanamadı ve mutlaka bir video hazırlamamız gerektiğini söyledi. Bizde yaptık.

Spektrum analizörü ile açık alanda çalışan herkes için; RF algılama, RF durumsal farkındalığı, girişim avcılığı, spektrum izleme veya elektronik savaş konularını içeren bir video hazırladık. Umarız beğenirsiniz. Tektronix taşınabilir gerçek zamanlı spektrum analizörleri hakkında daha fazla bilgi için videoyu görsele tıklayarak izleyebilirsiniz.