MENÜ

Blog

ŞU

25

2019
Mühendislikte Son Sürat

Pat Byrne, Tektronix

İlerleme, önemli buluş patlamalarının hızlı büyümeyi tetiklediği dönemler olan inovasyon dalgaları ile şekillenir. Son 150 yılda, sanayi devrimi olarak tanımlanan beş dalga vardı; buhar ve demiryolları; çelik ve elektrik; petrol, araba ve seri üretim; bilgi ve iletişim. Şimdi, altıncı bir inovasyon dalgasına giriyoruz - sadece geçmişte hayal edilen yeni cihazlarla, uygulamalarla, iş modelleriyle ve hizmetleriyle bağlantılı bir istihbarat dünyası. Her bir dalga ile işler çok daha hızlı gerçekleşir. Hız ortak paydadır.

Altıncı dalganın merkezinde, Nesnelerin Duyarlılaştırılması ve Dijitalleştirilmesi'nin yönlendirdiği Nesnelerin Zekası vardır. Sensörlerin kombinasyonu ile yaşamlarımızın ve kurumlarımızın sayısallaştırılması büyük miktarda veri üretilmesine neden olur. Bu verilerden kaynaklanan yapay zekayı kullanarak, daha fazla inovasyonu teşvik etmek için güçlü görüşler elde edebiliriz. Bu da; değişim hızında bir ivmeye yol açacaktır. Önümüzdeki 10 yıl, son 20 yıldan daha fazla yenilik üretecektir. Dünya bu kadar hızlı değişiyor. Mühendisler için oyun değiştiren teknolojileri ticarileştirirken "hız bir silah" - hemde her zamankinden daha fazla.

Bir sonraki teknoloji dalgası, elektronik tasarım, test ve üretimde derin etkiler vaat ediyor. Tasarımcıların, küçülme zamanlarında önemli yenilikler sunmak için karşılaştığı baskıların benzeri görülmemiş. Başarılı olmak için, tasarımcıların test ve ölçümü aşılması gereken bir engel yerine, bir inovasyon platformu olarak görmeye başlaması gerekir.

Yeni nesil test çözümleri sunmak için çalışırken, odak noktamız; müşterilerimizin önündeki engelleri aşmalarına yardımcı olmak adına müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve tutkularına odaklanmak. Şimdiden altı tane endüstri segmentine ve 17 uygulama alanına yayılmış, daha pek çoğunu da kapsayan çözümler sunuyoruz. Aşağıda listelenen altı segment alanının bir sonraki yenilik dalgasını sağlamak için temel olduğuna inanıyoruz:

  • Güç yönetimi
  • Kablolu İletişim
  • Gelecek Nesil Medya
  • 3D Algılama
  • Networked Car
  • Askeri / Hükümet

Değişime ayak uydurmanıza yardımcı olmak için, konu uzmanlarının desteğiyle bu bölümlerin her birinde bilgi açısından zengin uygulama kaynak merkezleri sağladık. Amacımız; en zorlu ölçümlerle başa çıkmanıza yardımcı olmak ve yeni inovasyonları pazara daha hızlı ve daha az friksiyon ile getirmek için ihtiyacınız olan araçları sağlamak.

Tektronix, bugünün sorunlarını çözmek için sizinle birlikte çalışmak ve yeniliği daha da hızlandıracak gelecekteki çözümler için yol haritasını tanımlamak üzere konumlandırılmıştır. Temel olarak, Tektronix’in rolü her zaman yenilikçiliği teşvik etmek olmuştur. Şimdi fark hız – ve onu yeni bir vitese atıyoruz.