MENÜ

Blog

MAR

05

2020
RaySafe'den Kısa Bir Tarih Dersi

İş Geliştirme Müdürü, Ed Brand

İş Geliştirme Müdürü Ed Brand, Amerika bölgesinde RaySafe için hem DX hem de RMS ürün gruplarını yönetiyor. “Parlak bir meslektaş grubu” olarak adlandırdığı, “yeni şeyler öğrenmekten asla yorulmayan, insanlarla konuşmayı ve öğretmeyi gerçekten seven” insanlarla ile birlikte çalışır. Ed, ürünlerimizin artı ve eksi yönlerini bilmekte ve yalnızca RaySafe ürününün hayatlarının daha iyi hale gelmesine yardımcı olacağından eminse satış yapar. Ed, harika iş arkadaşlarına sahip olmanın yanı sıra, markamızda ve ürünlerimizde yeni olan müşteriler, özellikle de daha önce hiç X2 kullanmayan müşteriler için heyecan duyduğunu ifade etti. Bir müşteri X2'yi ilk kez kullandığında,“ Vay be ... bu harika! ”gibi yorumunu yapıyor ve tam olarak bu reaksiyonu sık sık alıyor.

Ed Brand ile Soru-Cevap

X-ışını görüntüleme nasıl gelişti?

Yıllar geçtikçe, X-ışını görüntüleme teknolojisi, hasta ve bazı durumlarda personel radyasyon dozajını en aza indirirken, daha yüksek görüntü kalitesi üretmek üzere gelişti.

Örneğin, mamografi makinesi üreticileri birkaçını belirtmek için Rh / Ag, W / Rh, W / Ag gibi yeni hedef / filtre kombinasyonları uyguladılar ve bu hedefe ulaşmak için 3D mamografi gibi yeni teknikler uyguladılar.

Başka bir örnek, darbeli floroskopinin uygulanmasıdır. Bu teknik bir süredir etrafta olmasına rağmen, darbeli radyasyon canlı görüntünün kalitesinden ödün vermeden hastaya maruz kalmayı azaltır. Yanlış kullanıldığında hastayı gereğinden fazla maruz bırakan sürekli çoğu floroskopi prosedürü aslında sürekli floroskopi çekimi gerektirmez.

Bu tür ekipmanı test etmek neden önemlidir?

Doz, kV, maruz kalma süresi, HVL, vb. gibi parametreleri ölçmenin önemli olduğuna inanıyorum, çünkü sonuçta bize X-ışınının üretebileceği kaliteli görüntüleri üretip üretmediğini, hastaları gereğinden fazla radyasyona maruz bırakmadan üretip üretmediğini söylüyorlar. Ve eğer bunu yapmak için yeterli bir neden yoksa, yerine getirilmesi gereken zorunlu yasal düzenlemeler de vardır.

X2'nin Xi yerine nasıl geldiğinden bahsedebilir misiniz? Sizce neden X2'ye geçmeleri gerekiyor?

Xi 2000'lerin başında geliştirildi. O zamanlar mevcut olan şey üzerinde büyük bir gelişmeydi ve hala bir şey önemli.  Bununla birlikte, yeni mamografi kalite huzmesi niteliklerinin yanı sıra, kullanıcılarımızın yeni işlevsellik ve özellik taleplerini karşılama ihtiyacı ile, bir sonraki sıçramayı yapmanın zamanı geldi. Bu sıçramanın sonucu ise RaySafe X2. Kullanıcı arayüzü kullanımı son derece kolay hale getiriyor. Daha doğru ölçümleri hesaplamak için sağlam algoritmalar kullanır ve şimdi neredeyse şeffaf bir sensör için yapılmış bir “stacked sensör” teknolojisine sahiptir. Bu, floroskopide bazı doz ölçümleri için son derece önemlidir. X2 Ana Ünitesi, RaySafe View yazılımı veya ana ünitenin kullanıcı arayüzü kullanılarak alınabilen 10.000'e kadar pozlamadan veri saklayabilir.

'Tak ve çalıştır' özelliği kullanımı çok daha kolay hale getirir, çoğu durumda ayarlanacak bir ayar yoktur. “Her kullandığınızda bir el kitabı almanıza gerek yok!”

X2'nin geliştirme aşamaları nelerdi?

R / F ve mamografi sensörlerinin beklenen yeni standartlarını karşılayarak işe başladık. Daha sonra BT, Light ve survey sensörlerini ekleyerek bir adım daha attık. Daha fazlası yakında!

Bu ürünü başarılı kılan nedir? Rakiplerden farkı nedir?

Ürünlerin genel kullanım kolaylığı, sensörler ile “tak ve çalıştır” ve kullanıcı arayüzü X2'yi en üstte yapan şeydir. X-ışınlarını ölçmek için katı hal teknolojisini kullanmadaki doğruluğu ve RaySafe uzmanlığı, sağlam bir ürün sağlar. Bu faktörler onu rekabetten ayırıyor.

Bir X2 kullanıcısının araç kutusunda başka ne olması gerektiğini düşünüyorsunuz?

Birçok X2 kullanıcısı, web sitemizde bulunan RaySafe DRX +, p floro fantom ve pro-digi radyografi fantomunu da taşır. Tabii ki, Microsoft Excel'li bir Windows dizüstü bilgisayar, verileri analiz etmek ve harika görünümlü raporlar oluşturmak için RaySafe View'den yararlanmak için yararlıdır.

RaySafe X2 X-Ray Test Cihazı hakkında daha fazla bilgi edinin.